#StamAcasa, dar mai avem #SocoteliNeincheiate? Trimite bani cu Volt! ?

E important ca în aceste momente să stăm cât mai mult acasă pentru a ne proteja atât pe noi, cât și pe cei dragi. Siguranța este pe primul loc, chiar dacă asta înseamnă să ne adaptăm, să ne regăsim echilibrul și să căutăm noi metode prin care să rezolvăm de acasă cât mai multe dintre lucrurile pe care le aveam în plan. Și aici includem și micile sau marile socoteli de ordinul pușculiței, socoteli care au rămas încă neîncheiate.   Plata chiriei? Achitarea datoriilor? Tranzacții cu prietenii Bani pentru familie sau Strângeri de fonduri? Rezolvă simplu toate situațiile care necesită transfer de bani instant folosind Volt! Pentru că Volt continuă să fie Gratuit în perioada următoare, chiar dacă #StamAcasa.
 • Transferi Gratuit și Instant, inclusiv pe Revolut
Ne dorim să te știm liniștit în această perioadă oricum destul de agitată, de aceea îți reamintim că ai oricând la dispoziție Volt, aplicația prin care transferi bani complet Gratuit și Instant între orice carduri de debit, inclusiv Revolut. Indiferent care sunt nevoile și obiectivele tale, cu Volt ai zero comision la orice tranzacție, iar banii sunt transferați pe loc, la ora și în ziua în care TU alegi să îi trimiți.
 • Transferi prin doar câteva apăsări pe ecranul telefonului
Ne-am propus să eficientizăm pe cât posibil activitățile tale, de aceea prin Volt poți tranzacționa mai simplu ca oricând. Nu complicăm procesele de dragul tehnologiei, ci am simplificat la maximum transferul de bani. Cu Volt, ai nevoie de doar câteva apăsări pe ecranul telefonului pentru a finaliza cu succes tranzacția dorită.
 • Transferi chiar și către cei care nu au încă Volt
Încă o chestie foarte tare la Volt este că poți să le trimiți bani chiar și persoanelor care încă nu au instalată aplicația Volt pe telefon. După ce ai facut transferul, destinatarul este notificat prin SMS, iar banii sunt virați în contul lui imediat după ce acesta descarcă aplicația.   Și acum, că am rezolvat cu stresul socotelilor neîncheiate, ne-am dori să știm cum vă descurcați voi în această perioadă. Ce dificultăți mai întâmpinați și ce soluții inteligente alegeți să aplicați?   #StayHome #StaySafe
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Distribuie:

Decizii financiare inspirate în fiecare zi!

 • Sfaturi pentru o viață financiară mai sănătoasă 
 • Trucuri pentru a evita comisioanele bancare

 • Oferte mai bune pentru a-ți multiplica banii

 • Credite luate mai inteligent

2 thoughts on “#StamAcasa, dar mai avem #SocoteliNeincheiate? Trimite bani cu Volt! ?

 1. Miki Xerox spune:

  Imi place cum a inceput sa va copieze lumea, mai ales IFN urile de camatari va copiaza si anunturile de angajare///
  https://www.magnetcv.ro/joburi/direct-marketing-specialist-357

  1. Bergauer Alex spune:

   Se spune ca imitatia e cea mai sincera forma de flatare:) Asa ca o sa luam asta drept un semn bun si ne vom continua activitatea cu si mai mult spor ca pana acum. Multumim de comentariu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *