Acum poți transfera instant din Revolut către orice alt card din România

Distribuie:
Vești excelente pentru toți deținătorii de carduri Revolut din România. Acum puteți opera transferuri instantanee între cardul Revolut și orice card de debit al unei bănci românești, totul prin intermediul aplicației Volt. Până acum transferurile dintre cardurile Revolut și cele obișnuite durau mai mult în cazul cardurilor emise cu peste 12 luni în urmă.  De aceea, pentru a veni în întâmpinarea clienților cu carduri Revolut mai vechi de 1 an, vă împărtășim o soluție simplă care garantează transferul instantaneu și în cazul acestora.   

Cum se face?

Pentru a beneficia de transferuri instante, trebuie mai întâi să vă emiteți un card virtual Revolut. Cardul virtual este creat în aplicația Revolut din pagina My Cards. Primul card virtual este gratuit și nu înlocuiește cardul fizic deja emis, ci vine în completarea sa. După aceea, adăugați cardul virtual în aplicația Volt. Procesul de adăugare și validare a unui card este același ca pentru o carte de plastic obișnuită. Odată realizată procedura, veți putea efectua transferuri instantanee între cardul virtual Revolut și cele aflate deja în aplicația Volt.    Important: Dacă până acum nu te-ai bucurat de transferuri instant cu cardul tău virtual Revolut, îți recomandăm să-ți emiți unul nou. Doar cardurile virtuale eliberate începând cu 1 octombrie 2019 au abilitatea de opera transferuri instante cu Volt. Pentru a face acest lucru, trebuie să-ți ștergi vechiul tău card virtual din aplicație înainte de a-ți emite altul. Cardul nou va fi eliberat imediat și fără niciun comision.   Folosește Volt și Revolut împreună pentru transferuri cât ai clipi din ochi!
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Distribuie:

Decizii financiare inspirate în fiecare zi!

 • Sfaturi pentru o viață financiară mai sănătoasă 
 • Trucuri pentru a evita comisioanele bancare

 • Oferte mai bune pentru a-ți multiplica banii

 • Credite luate mai inteligent

3 thoughts on “Acum poți transfera instant din Revolut către orice alt card din România

 1. Danaila Iordache spune:

  Foarte bun articolul deoarece cuprinde informatiile necesare
  pe care le asteptam privind transferul instant cu cardul virtual REVOLUT.
  Sincerely,

 2. Stef spune:

  Cardul virtual de la Revolut NU poate fi introdus in VOLT.

  1. andreea.l spune:

   Buna, Stef! Te rugam sa te asiguri ca este un card virtual Revolut emis dupa luna Octombrie 2019, iar daca eroarea persista te rugam sa ne trimiti un printscreen la adresa [email protected], iar echipa tehnica iti va sari in ajutor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *